In de regio van Londerzeel centrale verwarming laten plaatsen en zoek je een ervaren technieker in onderhoud centrale verwarming of herstelling? Dan komt AA Technics graag bij je langs. Wij zijn de specialist in plaatsing en onderhoud van verwarmingsketels van Vaillant en Junkers in jouw regio!

Centrale verwarming: ketel plaatsen

Verwarmingsketels laten plaatsen is specialistenwerk. In Londerzeel en omstreken is AA Technics jouw partner voor centrale verwarming. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van de ecologische verwarmingsketels en boilers van de merken Junkers en Vaillant.

Junkers en Vaillant zijn niet toevallig de meest gebruikte verwarmingsketels in België want ze leveren je een top rendement aan een super voordelige prijs. Ze zijn geproduceerd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarmee profiteer jij jarenlang van het grootste comfort.

Wij doen trouwens niet alleen de plaatsing van jouw verwarmingsketel of boiler. Wij zorgen ook voor de installatie van de rest van het sanitair in jouw huis. En je kan bij ons terecht voor het onderhoud en herstelling van de centrale verwarming en alle andere sanitaire installaties in Londerzeel en omgeving.


Onderhoud CV in Londerzeel

Je kan het onderhoud centrale verwarming best regelmatig laten uitvoeren want dan voorkom je defecten en eventuele dure herstelling in Londerzeel. Uiteraard zijn er ook veel andere redenen om jouw verwarmingsketel van Junkers of Vaillant goed te onderhouden.

In de eerste plaats is een ketel met een goed onderhoud super veilig. Voor je brandverzekering moet je overigens een keuringsattest kunnen voorleggen. Je kan bij AA Technics terecht voor die keuring en het onderhoud van je chauffageketel.  Zo ben je volledig wettelijk in orde.

Een goed onderhouden CVketel verbruikt trouwens veel minder energie en dat voel je in je energiefactuur want minder verbruik is minder uitgeven en is goed voor het milieu. AA Technics Londerzeel heeft steeds oog voor groene energie. Zo kan naast het plaatsen van centrale verwarming ook bij ons terecht voor de installatie van je zonneboiler.

Dus voor sanitairwerken met aandacht voor duurzaamheid ben je bij ons aan het juiste adres. De norm voor isolatie en hernieuwbare energie bij bouwen of verbouwen in Londerzeel is vandaag erg hoog. En daarom vinden wij dat je ook bij de plaatsing van sanitair en centrale verwarming hoge standaarden mag verwachten dus werken wij mee aan een woning waar het fijn is om wonen en die goed is voor milieu en omgeving.

Meer weten over onze diensten voor centrale verwarming in en rond Londerzeel? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek