Wil je in de omgeving van Mechelen centrale verwarming laten plaatsen of zoek je een ervaren technieker in onderhoud centrale verwarming of herstelling? AA Technics is de specialist in het plaatsen en onderhouden van verwarmingsketels van Vaillant en Junkers in jouw regio!

Centrale verwarming: ketel plaatsen

Een ketel voor centrale verwarming plaatsen is werk voor een specialist. Voor centrale verwarming Mechelen is AA Technics jouw partner. Wij installeren verwarmingsketels en boilers van de merken Junkers en Vaillant.

Die behoren niet voor niets tot de meest gebruikte verwarmingsketels in België. De toestellen van Junkers en Vaillant leveren je een top rendement aan een voordelige prijs. Omdat ze gemaakt zijn met oog voor kwaliteit en duurzaamheid profiteer jij jarenlang van het grootste comfort.

Natuurlijk is AA Technics er niet alleen voor de plaatsing van jouw verwarmingsketel of boiler. Wij installeren ook de rest van het sanitair bij jou thuis. En daarnaast kan je bij ons terecht voor het onderhoud en herstelling van de centrale verwarming en andere sanitaire installaties in Mechelen en omgeving.


Onderhoud CV in Mechelen

Het onderhoud centrale verwarming moet regelmatig worden uitgevoerd. Zo voorkom je defecten en mogelijke dure herstelling in Mechelen. Maar er zijn natuurlijk ook andere redenen waarom je jouw verwarmingsketel van Junkers of Vaillant goed moet onderhouden.

Ten eerste is een ketel met een goed onderhoud op en top veilig. Je moet voor je brandverzekering van je woning trouwens een keuringsattest kunnen voorleggen. AA Technics kan die keuring en het onderhoud van je chauffageketel voor je uitvoeren zodat je helemaal wettelijk in orde bent.

Daarnaast verbruikt een propere CVketel veel minder energie. Dat voel je in je energiefactuur. Minder verbruik is zuiver winst voor jou én voor het milieu. Bij AA Technics Mechelen hebben we trouwens steeds oog voor groene energie. Zo hebben wij ons naast centrale verwarming ook gespecialiseerd in het plaatsen van je zonneboiler.

Voor alle sanitairwerken met aandacht voor duurzaamheid zit je goed bij ons. Vandaag is de norm voor isolatie en hernieuwbare energie hoog bij bouwen of verbouwen in en rond Mechelen. Wij vinden dat je ook bij de plaatsing van sanitair en centrale verwarming hoge eisen mag stellen. Daarom werken wij mee aan een woning waar het fijn is om wonen en die goed is voor de omgeving.

Meer weten over onze diensten voor centrale verwarming in en rond Mechelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek