Om in Vilvoorde of omgeving centrale verwarming te laten plaatsen heb je een ervaren technieker in installatie, onderhoud centrale verwarming of herstelling nodig. Dan ben je bij AA Technics aan het goede adres want voor de plaatsing en het onderhoud van verwarmingsketels van Vaillant en Junkers in jouw regio zijn wij de specialist!

Centrale verwarming: ketel plaatsen

Een verwarmingsketel laten plaatsen doe je met een specialist en in Vilvoorde en omstreken is AA Technics dat voor jou. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming met de ecologische verwarmingsketels en boilers van Junkers en Vaillant.

Wij kiezen heel bewust voor de ketels van Junkers en Vaillant want het zijn de meest gebruikte verwarmingsketels in België die je laten genieten van een top rendement aan een heel voordelige prijs. Onze toestellen zijn ontworpen met oog voor degelijkheid en duurzaamheid om jou jarenlang comfort te bieden.

Ook voor de installatie van het overige sanitair in jouw huis en voor het onderhoud en herstelling van de centrale verwarming of alle andere sanitaire installaties in Vilvoorde en omgeving komen wij graag bij je langs.


Onderhoud CV in Vilvoorde

Onderhoud centrale verwarming laat je best regelmatig uitvoeren om defecten en eventuele dure herstelling in Vilvoorde te voorkomen. En daarbij zijn er nog meerdere redenen om jouw verwarmingsketel van Junkers of Vaillant goed te laten onderhouden.

Zo is een ketel die goed onderhouden is pas helemaal veilig. Je brandverzekering zal je in geval van (brand)schade door je ketel om een keuringsattest vragen. Die keuring en het onderhoud van je chauffageketel nemen we bij AA Technics graag op ons.  Dan geniet je van het maximum rendement van een propere ketel die wettelijk in orde is.

Want een goed onderhouden CVketel verbruikt veel minder en dat voel je in je energiefactuur.  Minder verbruiken is minder uitgeven en goed voor het milieu. AA Technics Vilvoorde schenkt veel aandacht aan groene energie. Ook voor de installatie van je zonneboiler Vilvoorde zijn wij je partner.

Sanitairwerken met aandacht voor duurzaamheid is onze specialiteit. Naast de norm voor isolatie en hernieuwbare energie die bij bouwen of verbouwen in Vilvoorde erg hoog is vinden wij dat je ook bij de plaatsing van sanitair en centrale verwarming hoge standaarden mag verwachten. En daarom bouwen wij mee aan een woning waar het fijn is om leven en die goed is voor milieu en omgeving.

Meer weten over onze diensten voor centrale verwarming in en rond Vilvoorde? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek