Ben je aan het bouwen of verbouwen in Mechelen of omgeving of heb je andere elektriciteitswerken waarvoor je op zoek bent naar een ervaren elektricien? Dan ben je bij AA Technics aan het juiste adres!

Elektricien Mechelen gezocht?

Je staat voor elektriciteitswerken en wil dat alles volgens de regels van de kunst wordt uitgevoerd en geïnstalleerd? Dan doe je best beroep op een ervaren elektricien. Zoek je iemand die deze werken voor jou kan uitvoeren in de ruime omgeving van Mechelen, dan is AA Technics jouw partner.

Dankzij onze expertise en ervaring zorgen wij ervoor dat alle klussen elektriciteit perfect worden uitgevoerd, uiteraard helemaal conform de Belgische regelgeving. Want voor grotere elektrische installaties heb je een keuring nodig. Het is dus belangrijk dat alles reglementair wordt afgewerkt.

En als professionele elektricien in Mechelen en omgeving werken wij al die elektriciteitswerken van A tot Z af. Of het nu gaat om kleine werken, om nieuwbouw of om renovatie, zoek je een vakman in jouw buurt dan neem je zeker contactmet ons op!


Alle elektriciteitswerken

De bekabeling van een elektriciteitskast, installeren van lichtpunten, aansluiten van schakelaars, je kan ons dus contacteren voor alle klussen. En omdat we het bij AA Technics belangrijk vinden om steeds mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen scholen we ons voortdurend bij. Zo kan jij altijd rekenen op de beste service!

Maar ook voor installatie en onderhoud van sanitair en centrale verwarming in en rond Mechelen is AA Technics er voor jou. Daardoor kunnen wij je een totaalservice bieden voor de belangrijkste technische klussen in huis.

Heb je een storing aan één van je elektrische installaties in Mechelen? Bel ons op 0468 47 63 94 en we zoeken zo snel mogelijk een oplossing voor jou. Dankzij onze snelle service kan jij op beide oren slapen.

Heb je tips of advies nodig? Bekijk je samen met ons graag eens je plannen voor elektriciteit, sanitair en centrale verwarming in Mechelen? Wil je een offerte op maat voor de uit te voeren werken bij je thuis of op kantoor? Neem vandaag nog contact met ons op en zie wat AA Technics voor jou kan betekenen. Onze professionele elektricien Mechelen service zorgt gegarandeerd voor een top kwaliteit resultaat en voor een jarenlang wooncomfort.

 

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek