Woon je in Londerzeel of omgeving en wil je sanitaire installaties laten plaatsen of een sanitair herstelling laten uitvoeren? Dan zit je goed bij AA Technics want wij verzorgen de plaatsing, onderhoud en herstelling van sanitair met de grootste zorg en met oog voor detail.

Jouw sanitair Londerzeel installatie

Bij bouwen of verbouwen maken de sanitaire installaties een belangrijk onderdeel uit van het project! Kies je voor een nostalgische badkamer, een landelijke badkamer of een moderne badkamer, bij AA Technics voeren we die werken graag voor je uit.

Want een badkamer installatie die wordt uitgevoerd door een loodgieter Londerzeel garandeert je een mooi resultaat. Voor totaalrenovatie badkamer en voor alle andere werken voor sanitair en verwarming ben je bij AA Technics zeker van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze klanten zullen het getuigen: onze expertise als loodgieter en installateur van sanitair en verwarming in of rond Londerzeel betekent jarenlang heerlijk en comfortabel wonen in zowel een nieuwbouw als in een gerenoveerde woning.

Naast sanitair en centrale verwarming zit je bij ons ook goed voor werken aan elektriciteit. Reken gerust op de service van AA Technics en neem vandaag nog contact met ons op.


Duurzaam sanitair plaatsen

Bij AA Technics staat duurzaamheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in groene energie en sanitaire installaties in Londerzeel en omstreken met aandacht voor het milieu. Zo kan je bij ons terecht wanneer je een zonneboiler Londerzeel wil laten plaatsen.

Maar ook toestellen voor regenwaterrecuperatie installeren wij voor jou want een duurzame sanitaire installatie is niet alleen goed voor het milieu, ook je portemonnee is er blij mee. Dankzij een loodgieter met oog voor groene energie bespaar jij op je uitgaven aan de nutsmaatschappijen!

Een sanitaire installatie, geplaatst volgens de regels van de kunst, zorgt voor een lager waterverbruik. Goed voor de natuur en minder kosten voor jou. Dat is dubbel gewonnen! Bij AA Technics plaatsen we alleen de zuinige en voordelige boilers en verwarmingsketels van Junkers en Vaillant met een top rendement! Zuinig, voordelig en topkwaliteit, dat is waar wij met ons sanitair Londerzeel voor staan.

Heb je vragen over onze diensten als loodgieter in de omgeving van Londerzeel? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek