Sanitaire installaties plaatsen of een sanitair herstelling laten uitvoeren in Mechelen en omgeving? Dan ben je bij AA Technics aan het juiste adres. Wij plaatsen en herstellen sanitair met de grootste zorg en met oog voor detail.

Jouw sanitair Mechelen installatie

Ben je aan het bouwen of verbouwen? Dan maken de sanitaire installaties natuurlijk een belangrijk onderdeel uit van jouw project! Of je nu kiest voor een nostalgische badkamer, een landelijke badkamer en een moderne badkamer, AA Technics voert de werken graag voor je uit.

Want een badkamer installatie door een loodgieter Mechelen geeft je gegarandeerd een mooi resultaat. Van totaalrenovatie badkamer tot alle andere werken voor sanitair en verwarming, bij AA Technics ben je zeker van kwaliteit en duurzaamheid.

Onze klanten kunnen het bevestigen: de jarenlange expertise als loodgieter en installateur van sanitair en verwarming in en rond Mechelen zorgt voor heerlijk en comfortabel wonen in zowel nieuwbouw als gerenoveerde woningen.

Op zoek naar een partner voor elektriciteit, sanitair en centrale verwarming? Reken dan op de kwalitatieve diensten van AA Technics en neem vandaag nog contact met ons op.


Duurzaam sanitair plaatsen

Wie AA Technics zegt, spreekt meteen ook over duurzaamheid. Wij specialiseren ons dan ook groene energie en sanitaire installaties in Mechelen en omstreken met oog voor het milieu. Zo kan u bij ons terecht om een zonneboiler Mechelen te laten plaatsen.

Maar ook voor de installatie van toestellen voor regenwaterrecuperatie reken je op onze expertise. Een duurzame sanitaire installatie is namelijk niet alleen goed voor het milieu, ook je portemonnee vaart er wel bij. Een loodgieter met oog voor groene energie, dat voel je nadien in de facturen van de nutsmaatschappijen!

Zo zorgt een goed geplaatste en doordachte sanitaire installatie voor een lager waterverbruik. Je helpt de natuur en bespaart op je uitgaven. Dat is dubbel gewonnen! Want wij plaatsen enkel de zuinige boilers en verwarmingsketels van Junkers en Vaillant. Zuinig in verbruik, voordelig in prijs en een top rendement! Dat is het engagement dat je van AA Technics en ons sanitair Mechelen mag verwachten.

Wil je meer weten over onze diensten als loodgieter in de omgeving van Mechelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte.

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek