Je wil graag zonnepanelen op je dak? Een verstandige keuze want zonnepaneel installaties blijven renderen. AA Technics is een erkend zonnepaneel installateur in de regio Mechelen. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Erkend zonnepaneel installateur

Zonnepaneel installaties laat je plaatsen door een specialist. Als erkende plaatsers zonnepanelen begeleidt AA Technics je doorheen het hele proces. Want het aantal panelen dat je nodig hebt voor een optimaal rendement hangt natuurlijk af van een heleboel factoren.

Zo bekijken we het verwachte elektriciteitsverbruik voor je woning of bedrijf. Daarop berekenen we hoe groot de zonnepaneel installaties voor jou moeten zijn. We gaan uiteraard ook na wat de beste positie voor de zonnepanelen is. Die hangt af van de oriëntatie van je gebouw en de hellingsgraad van het dak.

Met al die informatie gaan onze plaatsers zonnepanelen Mechelen aan de slag om voor jou een offerte op maat te maken. Zo weet je precies hoeveel je investering bedraagt, maar ook welke winst je op termijn uit je installaties haalt.

Zonnepanelen Mechelen

AA Technics is al jaren een referentie als zonnepanelen installateur in de regio Mechelen. Wij zijn een professionele firma die er steeds naar streeft een maximaal rendement uit de zonnepaneel installaties te halen.

Want bij zonnepanelen is de zwakste schakel in de serie bepalend voor het rendement. We zullen er dus voor zorgen dat de panelen zo min mogelijk op schaduwgevoelige plaatsen worden geïnstalleerd. En als er toch een aantal panelen zijn die sneller in de schaduw komen dan leggen we die aan in een afzonderlijk circuit zodat je het beste rendement haalt uit de hele installatie.

Best is dat je dak schaduwvrij is tussen 10h en 16h in de lente, de zomer en de herfst. Een hellend dak is bij voorkeur helemaal zuid georiënteerd, met een hellingsgraad van ongeveer 36°. Op een plat dak kunnen oriëntatie en hellingsgraad natuurlijk steeds gecorrigeerd worden. Maar hou er wel rekening mee dat de ondergrond waarop je de panelen plaatst minstens 15kg/m² kan dragen.

Zonnepaneel installaties

Goed nieuws voor wie in Mechelen zonnepanelen gaat plaatsen: er is geen stedenbouwkundige vergunning nodig voor de installatie van zonnepanelen op je dak, tenzij het gaat om een beschermd gebouw. Contacteer je gemeente mocht je hier vragen over hebben. Maar voor je een installateur zonnepanelen de plaatsing laat uitvoeren is het goed om eerst naar de staat van je dak te kijken.

Vandaag hebben de kwalitatieve zonnepanelen van AA Technics een gemiddelde levensduur van 30 jaar. Je kan er dus best voor zorgen dat je dak in goede staat is en op korte termijn geen renovatie nodig heeft. Want de zonnepaneel installaties verwijderen om je dak te renoveren brengt onnodige werken en dus kosten met zich mee.

Een ervaren installateur zonnepanelen weet dit en bekijkt samen met jou de plaats waar de panelen zullen komen. Pas dan kunnen we een volledig juiste offerte maken. Want naast de hoeveelheid cellen is natuurlijk ook het systeem van verankering bepalend voor de zonnepanelen prijs.

Dit is trouwens het moment om in zonnepanelen te investeren. De prijs van zonnepaneel installaties is de laatste jaren flink gedaald terwijl de elektriciteitsprijs op het klassieke net maar blijft stijgen. Daardoor is de terugverdientijd – ook zonder de vroegere subsidies – steeds korter. Al na 7 jaar verdien je aan jouw installatie.

Plaatsers zonnepanelen

Omdat zonnepanelen zo populair zijn is het aantal plaatsers exponentieel gegroeid. Helaas zitten daar ook veel onbetrouwbare zonnepanelen installateurs bij die vooral willen meegenieten van de stijgende populariteit.

Het zou natuurlijk zonde zijn om te investeren in slecht geplaatste zonnepanelen waar je geen optimaal rendement uithaalt en waarvan de levensduur aanzienlijk korter is. AA Technics heeft wél de ervaring om jouw panelen te plaatsen volgens de hoogste kwaliteitsrichtlijnen.

Als erkend installateur zonnepanelen Mechelen beschikken wij over de juiste expertise. Wij adviseren je over je aankoop, berekenen de grootte van de installatie in functie van jouw noden en voeren plaatsing en aansluiting van A tot Z uit. Uiteraard blijven we ook nadien beschikbaar voor alle vragen en komen we tussen wanneer er een probleem met jouw zonnepaneel installaties zou zijn.

Heb je een storing aan één van je zonnepaneel installaties? Wij zijn 24/7 bereikbaar! Bel snel op 0468 47 63 94 zodat we asap een oplossing voor jou kunnen vinden. Met onze snelle service kan jij op beide oren slapen.

Zonnepanelen worden natuurlijk blootgesteld aan alle weersomstandigheden en afgewaaide bladeren of vorming van mossen zijn nefast voor het rendement van de installatie. Daarom wordt een jaarlijks onderhoud van de panelen aangeraden. Laat dit onderhoud gerust aan ons over! Wij beschikken over de juiste uitrusting om veilig op het dak te werken. En we hebben de producten die nodig zijn om jouw panelen professioneel te reinigen zodat jij een maximaal rendement houdt.

Contacteer ons voor een voorstel op maat!

Ook voor andere elektrische installaties

AA Technics is niet alleen zonnepanelen installateur. Wij installeren ook je andere elektrische installaties. Het grote voordeel is dat wij je zonnepanelen dus prima kunnen afstellen op de volledige elektriciteit in jouw woning of bedrijf.

Zo ben je dus zeker dat jouw zonnepaneel installaties precies doen waarvoor jij ze nodig hebt. Sommige mensen denken er bijvoorbeeld goed aan te doen om een zo groot mogelijke installatie te plaatsen. Maar als de opbrengst het verbruik overstijgt, dan stroomt het teveel aan elektriciteit terug naar het net en geef jij je energie gratis weg.

Net daarom is een ervaren en erkende zonnepanelen installateur zo belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je niet bedrogen uitkomt en meer investeert dan nodig. Niet alleen de overproductie verlies je, ook je terugverdientijd zal aanzienlijk verhogen.

Zonnepanelen plaatsen? Vraag ons zeker naar een offerte op maat!

Vraag vrijblijvend je offerte

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek